Tekstilni stroji Stäubli

Stäubli je eden izmed vodilnih proizvajalcev hitrih tekstilnih strojev. Strast do kakovosti, ki je posledica dolgoletnih izkušenj v industriji, je osnovna gonilna sila našega razvoja.

Za več informacij o tekstilnih strojih prosimo obiščite našo intenetno stran tekstilne divizije (v angleščini) ali sledite linkom spodaj.

Stranke iz Slovenije lahko kontaktirajo našega lokalnega agenta za prodajne in poprodajne aktivnosti.

Tkanje v okvirju

Stäubli “shedding” sistemi za tkanje v okvirju (ekscentrski in dobby stroji) omogočajo proizvodnjo vseh vrst tkanin, od enostavnih do zahtevnih vzorcev, kakor tudi tehničnega tekstila.

Jacquard tkanje

Stäubli Jacquard stroji tvorijo kompleten program za tkanje oblačil, dekorja, frotirja in za vse tkanine z zahtevnim vzorcem. Jacquard stroji so primerni za posebna, po meri delana oblačila.

Priprava tkanja

Sistemi za avtomatski uvlek osnovnih niti v tkalni okvir nudi hitro in učinkovito menjavo artiklov. Naprave za vezavo in navzkrižne nasnutke povečujejo fleksibilnost, produktivnost in kakovost tkanja.

Tkanje tepihov

Schönherr sistemi za tkanje tepihov nudijo maksimalno fleksibilnost za proizvodnjo eno ali dvostranskih talnih ali boucle tepihov.