Stäubli v Sloveniji

Stäubli pisarna se je v Sloveniji odprla januarja 2014 v Ljubljani, kjer je prisotna divizija konektorjev. Divizijo robotov v Sloveniji zastopa naš agent – podjetje DOMEL, d.o.o. s sedežem v Železnikih. Naše kontakne podatke lahko najdete v rubriki “Kontakti”.

Češka pisarna Stäubli Systems s.r.o. je bila ustanovljena aprila 2005 v Pardubicah in nudi tehnično podporo vsem divizijam, vključno s skladiščem rezervnih delov, kakor tudi s centrom za usposabljanje na področju robotike. Divizja Stäubli Electrical Connectors ki je specializirana za električne konektorje je prav tako zastopana. Pisarna Stäubli v Pardubicah koordinira vse aktivnosti na Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Sloveniji, Hrvaški, Romuniji in ostalih državah jugovzhodne Evrope.

Stäubli je bil ustanovljen leta 1892, kot malo podjetje v Horgnu/CH in je danes internacionalna skupina s sedežem v Švici, 12-imi proizvodnimi enotami po svetu, vključno s podjetji iz skupine: Schönherr and Deimo. Stäubli zaposluje 4500 ljudi in je prisoten v 25-ih državah, zastopnike pa ima v 50-ih državah.

Zemljevid – kliknite na sliko za povečavo

Poslanstvo in vizija

  • Inovativnost je Stäublijeva gonilna sila.
  • V stalnem stremenju k odličnosti, širimo svoje znanje in izkušnje v mehatroniki s konstruiranjem, proizvodnjo, prodajo in podporo za naše proizvode in sisteme na trgih, kjer je nujen visok nivo produktivnosti.

Stäubli si zagotavlja svoj položaj globalnega inovatorja:

  • tako da kupcem ponudi  najboljše proizvode in storitve v smislu kvalitete in učinkovitosti
  • aktivno podpira iniciative z namenom izboljšanja proizvodov in storitev
  • z vzdrževanjem sinergije med potrebami kupcev, dobaviteljev, delničarjev in s skrbjo za zaposlene in okolje.

Preberite tudi:

Company Profile (english) (PDF)
Code of Ethics of the Stäubli Group (english) (PDF)