27.02.17

Industrijski sejem 2017

4. - 7. april 2017

Multispojni sistem MCI

Magnetno vpenjanje QMC 122

Robot FAST picker TP80

Sodobne tehnologije v dosegu

Stäubli Vas vabi na Industrijski sejem 2017, ki bo potekal od 4. - 7. aprila v Celju. Naš razstavni prostor št. 14 boste našli v hali K.

Na našem razstavnem prostoru boste imeli edinstveno priložnost pobližje spoznati in odkriti ponudbo podjetja Stäubli, od hitrih spojk do multi spojnih sistemov za vse medije ter naše štiri in šest osne industrijske robote. Pridite in si oglejte po meri izdelane multi spojne plošče za avtomatsko povezovanje vseh krogotokov in kompaktne modularne konektorje CombiTac, ki združujejo več različnih krogotokov (napajanje, signal, podatki, komprimiran zrak in fluidi). Vse kar potrebujete za avtomatizacijo na področju predelave plastike pri enem ponudniku - Stäubli. 

Naši strokovnjaki Vam bodo predstavili visoko učinkovite rešitve za hitro vpenjanje orodij, vključno z ročnimi, hidravličnimi in magnetnimi vpenjalnimi sistemi in posledično z energertskimi povezavami. Obenem smo pripravljeni na sodelovanje pri procesu optimizacije, z našo poglobljeno SMED analizo in vam tako pomagati prihraniti čas med menjavo orodij.

Naši roboti bodo predstavljeni na sosednjem razstavnem prostoru podjetja Domel d.o.o., ki je pooblaščen prodajalec robotov Stäubli v Sloveniji. Imeli boste priložnost opazovati in spremljati delo dveh robotov: zelo hitrega FAST picker TP80 , ki je namenjen natančnemu rokovanju pri visokih hitrostih v sodelovanju z šest-osnim TX60L robotom, ki naklada stroj za brizganje plastike.

Veselimo se Vašega obiska v času Industrijskega sejma 2017, na našem razstavnem prostoru št. 14 v hali K.     

- Vaš Stäubli Team -